Spitfireclub Vlaanderen VZW

Onze club

De "Spitfireclub Vlaanderen" heeft als doel het in stand houden van de nog in Vlaanderen rijdende auto's van het type Triumph Spitfire. Dat doel kunen wij verwezenlijken door mensen bij elkaar te brengen, die als eigenaar of als fan van deze prachtige roadster, gelijke belangen of interesses hebben.

De "Spitfirclub Vlaanderen" is in 2003 opgericht door een paar enthousiastelingen die zich niet echt thuis voelden tussen al het TR-geweld in andere Triumph clubs.

Ieder lid van de "Spitfireclub Vlaanderen" ontvangt de nieuwsbrief Wij proberen bij bedrijven die onderdelen of accessoires leveren voor onze Spitjes aantrekkelijke kortingen te bedingen voor onze leden.

Het is ook onze bedoeling een groep echte techneuten samen te stellen om te helpen bij eventuele technische problemen.

Wat is er nu leuker dan rondtoeren in je open Spitfire? Juist, deelnemen aan meetings. Daar ben je niet alleen want je toert rond met andere enthousiaste Spitfire rijders in een omgeving waar je nog nooit bent geweest.

Het is dan ook onze betrachting een 4 à 5 meetings per jaar te organiseren, niet alleen om te rijden maar ook voor diverse andere activiteiten. Alle ideeën zijn welkom!! Zo ontmoet je steeds meer Spitfire-vrienden.

Ook een weekend naar een buitenlandse Spitfire meeting behoort tot de mogelijkheden.

Als je een Spitfire hebt kun je er niet buiten. De "Spitfireclub Vlaanderen" biedt veel aan Spitfire fans voor weinig geld.

Slechts 35€ lidgeld per jaar (geen inschrijvingsgeld) en je kunt profiteren van alle voordelen en activiteiten die een club van ethousiaste liefhebbers je biedt.

Nog vragen stel ze info@spitfireclub-vlaanderen.be


Voorzitter

Steven Van den Dorpel
Elzenberg 6 2330 Merksplas
0475 48 23 50
steven.van.den.dorpel@telenet.be


Secretaris

Henri Belïen
Beverlosesteenweg 415 3582 Beringen
0470 85 42 02
belienhenri@gmail.com


Penningmeester

Frank De Ridder
Spoorwaterstraat 31 4561ZH Hulst Nederland
0497 44 75 23
webmaster@spitfireclub-vlaanderen.be.